CORTEXIUM étrend-kiegészítő az agyműködés és a koncentráció javítására, valamint a fáradtság csökkentésére

A CORTEXIUM étrend-kiegészítő célzottan támogatja az agyi funkciókat, fokozza a mentális teljesítményt, és hatékonyan küzd a szellemi kifáradás ellen. A B-vitaminok, GABA és a koffein ereje együttesen javítja a koncentrációt és a memóriát, miközben védi az agysejteket, hogy nap mint nap csúcsformában legyél.

A csomagolás tartalma:
/ 30 kapszula

Összetétel:
/ GABA 100 mg
/ Folsav 200 mcg
/ B12-vitamin 2.5 mcg
/ B2-vitamin 1.4 mg
/ B6-vitamin 1.4 mg
/ Biotin (B7-vitamin) 50 mcg
/ Vas 14 mg
/ Magnézium 60 mg
/ Niacin (B3-vitamin) 16 mg
/ Pantoténsav (B5-vitamin) 6 mg
/ Tiamin (B1-vitamin) 1.1 mg
/ C-vitamin 80 mg
/ Cink 5 mg
/ Koffein 100 mg

Megrendelem

 

CORTEXIUM

Az agyműködés és a koncentráció javítására

Az agyműködés és a koncentráció javítására

GABA (gamma-amino-vajsav) egy fontos neurotranszmitter, amely segít az agyban a nyugalom és a relaxáció előidézésében. Pozitív hatása, hogy csökkenti a stresszt és a szorongást, ami elősegíti a mentális tisztaságot és a koncentrációt, javítva ezzel a szellemi teljesítményt. Emellett segíthet a fáradtság leküzdésében is, mivel támogatja a pihentető alvást, ami hosszú távon növeli az agyi funkciók hatékonyságát.
A koffein agyi-idegrendszeri stimuláló, élénkítő hatása évszázadok, évezredek óta ismert. A koffein élénkítő hatású gyenge pszichostimuláns. Továbbá enyhíti a fáradtság tüneteit és fokozza a munkaképességet. Ugyancsak közismert a mérsékelt mennyiségű koffeinnek a gondolkodásért felelős cerebrocorticalis mezőkre gyakorolt serkentő hatása: fokozza a szellemi tevékenységet, javítja a szellemi funkciókat, gyorsítja a szellemi gondolattársítást. Ily módon a koffein serkentő hatása kellemesebb közérzetet is okozhat.

Előnyök

  • A koffein hozzájárul a koncentráció javításához.
  • Hatóanyagaival hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció és szellemi működés fenntartásához és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Koffeint tartalmaz

 

Termékjellemzők

A CORTEXIUM étrend-kiegészítő hatóanyagaival hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció és szellemi működés fenntartásához és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A koffein segít növelni az éberséget. A koffein hozzájárul a koncentráció javításához.

Összetevők

magnézium-citrát, kapszula anyaga: hidroxi-propil-metil-cellulóz, koffein, gamma-aminovajsav, L-aszkorbinsav, vas-biszglicinát, cink-glükonát,nikotinamid, kalcium-D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, L-5-metiltetrahidrofolát kálcium, biotin, metilkobalamin

Használati utasítás

Ajánlott napi adag: 1 kapszula étkezés után, bő folyadékkal.
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!


Szükségem van receptre a CORTEXIUM készítmény megvásárlásához?
A CORTEXIUM egy étrend-kiegészítő készítmény, nincs szükség receptre a megvásárlásához.
Mire használható a CORTEXIUM?
A terméket azoknak ajánljuk, akik akik: mentális terhelés alatt állnak (diákok, szellemi munkát végzők), stresszre vagy krónikus fáradtságra hajlamosak, energiaszintjük növelésére és szellemi frissességük fenntartására vágynak, idősebb korban szeretnék megőrizni kognitív funkcióikat, sportolók, akiknek szükségük van mentális fókuszra és energiára.
Van ellenjavallat, pl. szív és érrendszeri problémák, szívritmuszavar, cukorbetegség, Hashimoto, stb?
Nincs, a készítmény biztonságosan használható bárkinek.
Milyen gyakran kell bevenni a CORTEXIUM terméket?
A csomagban 30 kapszula (napi adag) található. Minden nap egy kapszula elfogyasztása ajánlott.
Van-e mellékhatása a terméknek?
Nincs ismert mellékhatás.
Hogyan kell bevenni a kapszulát?
Napi egy kapszulát bő folyadékkal.

 

Érdekelhetik még…