INCOXIL étrend-kiegészítő az erősebb medencefenéki izomzatért

A terméket azon nőknek ajánljuk, akik intenzív medencefenék tornát (gátizom tornát) végeznek inkontinencia terápiaként. Nagy mennyiségű aminosavak és ásványi anyagok szabadalmaztatott kombinációja.
28 napi adag

A csomagolás tartalma:
/ 28 tasak italpor

Összetétel:
/ Kreatin 3000 mg
/ Leucin 500 mg
/ Kalcium 120 mg
/ Magnézium 60 mg
/ Cink 5 mg

Megrendelem

 

Kategória:

INCOXIL

Az erősebb medencefenéki izomzatért

Az erősebb medencefenéki izomzatért

Az Európai Urológusok Szövetsége (EAU) és a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság (MAKUT) első vonalbeli terápiaként javasolja az intenzív medencefenék tornát (gátizom tornát) minden nő számára (beleértve az idős nőket is) stressz vagy vegyes vizelet inkontinencia esetén. Elsősorban a felügyelt tornát ajánlják, annak biztosítása érdekében, hogy a torna a lehető legintenzívebb legyen.
A terméket azon felnőtteknek ajánljuk, akik intenzív, medencefenék tornát végeznek inkontinencia terápiaként.

Előnyök

  • Kreatin fogyasztása medencefenék tornával kombinálva javítja az izomerőt az 55 év feletti felnőtteknél
  • A kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshezt

Klinikailag tesztelt

 

Termékjellemzők

Egy tasak tartalmazza a javasolt napi adagot. A kreatin fogyasztása rezisztenciás medencefenék tornával kombinálva javítja az izomerőt az 55 év feletti felnőtteknél. A kreatin felnőtteknél növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. A kedvező hatás 3g kreatin napi bevitelével érhető el.

Összetevők

kreatin-monohidrát; kalcium-glukonát; kreatin-hidroklorid (HCL); savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; L-leucin; magnézium-biszglicinát; ízfokozó: maracuja aroma; ízfokozó: oszibarack aroma

Használati utasítás

Keverje el a tasak tartalmát naponta 2 dl vízben vagy bármely más italban, majd igya meg. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy a gátizomtorna után fogyassza el. Az ajánlott napi adag ot ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!


Szükségem van receptre az INCOXIL készítmény megvásárlásához?
Az INCOXIL egy étrend-kiegészítő készítmény, nincs szükség receptre a megvásárlásához.
Mire használható az INCOXIL?
A terméket azon felnőtteknek ajánljuk, akik intenzív medencefenék tornát végeznek inkontinencia terápiaként. A termék fogyasztása medencefenék tornával kombinálva javítja az kismedencei izomerőt az 55 év feletti felnőtteknél.
Milyen gyorsan hat az INCOXIL?
A klinikai vizsgálatunk azt mutatta, hogy a termék használatával 12 hét helyett, már 6 hét után mutatkoznak a kismedencei torna jótékony hatásai.
Mennyi ideig kell szedni a készítményt?
A készítmény szedése 6-12 hónapig javasolt folyamatos gátizom torna mellett.
Van ellenjavallat, pl. szív és érrendszeri problémák, szívritmuszavar, cukorbetegség, Hashimoto, stb?
Nincs, a készítmény biztonságosan használható bárkinek.
Milyen gyakran kell bevenni az INCOXIL terméket?
A csomagban 28 tasak (napi adag) található. Minden nap egy tasak elfogyasztása ajánlott. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy a gátizom torna után fogyassza el.
Van-e mellékhatása a terméknek?
A klinikai vizsgálat során nem tapasztaltunk semmilyen mellékhatást.
Hogyan kell bevenni az italport?
Keverje el a tasak tartalmát naponta 2 dl vízben vagy bármely más italban, majd igya meg.
Milyen klinikai vizsgálat támasztja alá a készítmény hatásosságát ?
A Debreceni Egyetemen folytatott dupla vakpróbás randomizált kontrollált klinikai vizsgálat támasztja alá. Az eredményeket bemutattuk az American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) 2023-s éves kongresszusán Baltimore-ban, illetve az International Urogynecological Association (IUGA) éves kongresszusán Hágában. A vizsgálatról szóló részletes tudományos cikk a BMC Women’s Health-ben jelent meg.
Mennyi ideig őrzi meg az izomzat a tónusosságát, ha előtte 6 hónapig napi rendszereséggel fogyasztottuk a készítményt és naponta használtuk az elektrostimulációt?
Az izomzat hónapokig megőrzi a tónusosságát a korábbi más izomgyakorlatok alapján (legyen akár torna, akár elektrostimuláció). Amennyiben abbahagyják az izom erősítését, akkor azonban lassan, fokozatosan visszagyengül.

 

Érdekelhetik még…