JUVIA – Hüvelyhidratáló gél

2.990 Ft

A JUVIA a hüvelyszárazságtól és az ebből fakadó érzékenységtől szenvedő nők terméke. Ápolja és megfelelő nedvességgel látja el az érzékeny, száraz hüvely nyálkahártyáját.
44 ml gél tartalom

A csomagolás tartalma:
/ 44 ml gél alumínium tubusban
/ 1 db hüvelyapplikátor, fóliába csomagolva
/ Használati útmutató

Ingyenes szállítás 8.000 Ft-tól.

JUVIA

Frissnek érzem magam!

Intim komfort

Természetes, illatanyag-mentes

Hormonmentes megoldás a változókori hüvelyszárazság kezelésére

A JUVIA természetes hatóanyagú, mégis hatékony hüvelyhidratáló gél, amely új oldalról közelíti meg a menopauzális hüvelyproblémákat. Minden olyan nőnek ajánlott, aki a menopauza okozta (illetve egyéb eredetű, fiatalon kialakuló) hüvelyszárazság kellemetlenségeit szeretné kezelni. Egyedülálló összetevőit úgy válogattuk össze, hogy a speciális igényű intim területek bőr és nyálkahártyáját a lehető legjobb módon ápolja és hidratálja. A hüvelygél természetes anyagokat tartalmaz, illatanyag-mentes, használata alternatív megoldást jelenthet a hormon- és kőolaj származék tartalmú gélekkel szemben.

Előnyök

  • Rendszeres alkalmazásával folyamatosan hidratáltan tartható a vagina nyálkahártyája
  • Hatékonyan csökkenti hüvelyviszketést és égő érzést.
  • Az átlátszó, lágy gél használatakor nem jelentkezik zsíros-krémes érzés, ugyanakkor kellemes, friss közérzet tapasztalható és a fehérneműt kevéssé szennyezi.
  • Hormontartalmú kezelések kiegészítőjeként is alkalmazható.
  • Síkosító tulajdonsága révén szexuális aktus során síkosítóként is alkalmazható
  • Több napon át tartó hidratáló hatás
  • Megfelel a WHO előírásainak
  • Nemzetközi szabadalommal védett, egyedülálló összetétel

Termékjellemzők

A JUVIA átlátszó, szagtalan, homogén megjelenésű gél, kellemes selymes tapintással. Élettani pH értéke és ozmolalitása elősegíti a hüvely természetes egyensúlyának fenntartását, helyreállítását. Fiziológiás körülményeket biztosít, beállított pH értéke (pH 4,4) és tejsav tartalma miatt a kedvező hüvelyi pH fenntartásában is segít. A cink-szulfát segíthet a hüvelyi nyálkahártya állapotának javításában.

A JUVIA hüvelyhidratáló gél magyar fejlesztésű orvostechnikai eszköz.

Összetevők

tisztított víz, hidroxietilcellulóz, cink- szulfát, tejsav, nátrium-klorid, kálium- szorbát

Használati utasítás

A gél a hüvelybe juttatva fejti ki hatását. Használata az első két hétben naponta, közvetlenül lefekvés előtt ajánlott. A gyakoriságot a későbbiekben az egyéni komfortérzet dönti el (heti 1-3 alkalom). A mellékelt hüvelyapplikátort a tubus végére csatlakoztatva felszívható a kívánt mennyiségű gél (kb. 2ml gél alkalmanként). A gél az applikátor segítségével juttatható a hüvelybe.
A hüvelygél szexuális aktus során síkosítóként is használható.
Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén ne használja!
Használat előtt olvassa el a használati útmutatót!
Tartsa gyermekektől elzárva!
Juvia ügyfélvélemény

Amikor a JUVIA-t használtam az egy felüdülés volt! És észrevettem, hogy kevesebb fertőzést kapok el, segített helyreállítani az egyensúlyt a hüvelyemben.

– Magdolna, 54 éves

Amikor a JUVIA-t használtam az egy felüdülés volt! És észrevettem, hogy kevesebb fertőzést kapok el, segített helyreállítani az egyensúlyt a hüvelyemben.

– Magdolna, 54 éves

Sajnos hosszú időn keresztül éreztem a szinte elviselhetetlen, erős égő, viszkető érzést. Nagyon rossz volt, mert úgy éreztem, hogy folyton vakaróznom kell. Sokmindent kipróbáltam ami patikában elérhető, de nem segítettek. Amikor a JUVIA-t elkezdtem használni, ez már a 3. napon jelentősen csökkent, utána pár nap elteltével teljesen megszűnt!
A kettő közti különbséget el se tudom mondani! Előtte folyton égett, viszketett… Amikor a JUVIA-t használtam az egy felüdülés volt! És észrevettem, hogy kevesebb fertőzést kapok el, segített helyreállítani az egyensúlyt a hüvelyemben.

– Magdolna, 54 éves

Juvia ügyfélvélemény

Nagyon örültem ennek a terméknek, mert ez egy égető probléma. Biztos, hogy ajánlanám mindenkinek, csak ezt ajánlanám! Én biztosan fogom használni. Nőként jobban érzem magam!

Úgy éreztem, hogy soha nem leszek túl az égő, viszkető érzésen, ami évek óta fennállt. Folyamatos rossz közérzetet okozott ez az érzés…
A JUVIA használata kellemes volt, szinte hűsített, semmi nem folyt vissza, nem hagyott nyomot a fehérneműn. Nőként jobban érzem magam!

– Magdolna, 54 éves

Úgy éreztem, hogy soha nem leszek túl az égő, viszkető érzésen, ami évek óta fennállt. Folyamatos rossz közérzetet okozott ez az érzés… A JUVIA használata kellemes volt, szinte hűsített, semmi nem folyt vissza, nem hagyott nyomot a fehérneműn. Megnyugvást adott, hogy tudok tenni valamit azért, hogy jobb legyen a közérzetem.
2 nap után már érezhető volt a jó hatás. Nagyon örültem ennek a terméknek, mert ez egy égető probléma. Biztos, hogy ajánlanám mindenkinek, csak ezt ajánlanám! Én biztosan fogom használni. Nőként jobban érzem magam!

– Éva, 56 éves

previous arrow
next arrow
Slider
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Érdekelhetik még…