Fempharma

Tudomány a termékek mögött

A Fempharma Kft. azért alakult, hogy a nők egészségét olyan termékekkel szolgálja, melyek mögött valódi tudomány áll, elsősorban a nőgyógyászat és az urológia területén. Célunk új, innovatív és hiánypótló női egészségvédő termékek fejlesztése és piacra vezetése, továbbá, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak az Amerikában már rutinszerűen alkalmazott, és új, innovatív terápiák is.

Erősségünket alapkutatási eredményeink és klinikai kutatási tevékenységünk összekapcsolása és ezek gyakorlatba történő átültetése jelenti. Az élettudományok és a gyógyszerfejlesztés területén szerzett tapasztalataink segítik elő egy találmány termékké történő fejlesztését, az alapkutatásoktól kezdve a termék előállításáig. Saját termékfejlesztéseink alapját tudományos alapkutatások és ezekre épülő bejegyzett szabadalom biztosítja.

Csapatunk

Multidiszciplináris csapatunkban orvosok, gyógyszerészek, élettudományi kutatók (molekuláris biológus és klinikai kutatók), marketing specialisták és üzleti szakértők dolgoznak együtt azért, hogy újszerű gyógyászati megoldásokat kínáljunk a női problémákra és megvalósítsuk ezek sikeres piacra vezetését. A legjobb egyetemekkel, szakemberekkel és gyógyszerészeti cégekkel működünk együtt annak érdekében, hogy a különböző tudományterületek összekapcsolása révén magas minőséget, kiemelkedő színvonalat garantáljunk termékeinkben.

A Fempharma Kft. szakmai irányítása és az alapkutatások Prof. Dr. Takács Péter szülész-nőgyógyász professzor, nőgyógyászati urológus nevéhez köthetők, aki a kutatás-fejlesztési feladatok szakmai irányítását végzi, beleértve a klinikai vizsgálatokat, termékfejlesztést és az orvosi tevékenységeket.
A FemPharma Kft. termékfejlesztési tevékenysége során Prof. Dr. Takács Péter több évtizedes kutatási eredményeit és orvosi tapasztalatait használja fel. Olyan termékeket forgalmazunk, melyek szabadalommal védett kutatásokon vagy az USA-ban már több éve, évtizede bizonyított hatású készítményeken és terápiákon alapulnak.

Prof. Dr. Takács Péter

Takács professzor Ph. D. fokozattal (DOTE/MCV), amerikai szakvizsgákkal (OBGY és Urogynecologia), MBA (University of Tennessee), illetve professzori kinevezéssel rendelkezik (University of Miami and Eastern Virginia Medical School). Prof. Dr. Takács Péter nemzetközileg elismert orvos-kutató. Az USA számos intézetében dolgozott, de Magyarországon is részt vett több projektben. 2017-ben Fulbright U.S. Scholar ösztöndíjasként a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján oktatott és kutatott Prof. Dr. Póka Róbert klinikaigazgató meghívására.