Egyéb

Femarelle – Hormonmentes megoldás a menopauza okozta tünetekre

Dr. Nick Panay, nőgyógyászati tanácsadó a Queen Charlotte és a Chelsea kórházakban mesél a Femarelle termékek előnyeiről és tapasztalatairól a menopauza tüneteitől szenvedő nők, a tradicionális hormonkezelések és a Femarelle közötti különbségről.

“Régebben főleg hormonterápiát alkalmaztunk, amely rendkívül hatékony a menopauza tüneteinek kezelésére, de nem kívánt hatásokkal is rendelkezik. Úgy tekintek a Femarelle-re, mint egy következő generációs készítményre. Ez egy olyan készítmény, amely egyrészt rendelkezik az említett előnyökkel, másrészt elkerüli a méh- és a mellszöveti sejtek stimulációját, ami a hagyományos hormonterápiák legfőbb problémáját jelentette. Ez egy olyan termék, amely szelektív. Szelektív azon szervek számára, ahol az előnyöket szeretnék látni, és nem jelent kockázatot azokra a szervekre nézve, ahol a stimuláció veszélyeket hordoz. Nagyon sok olyan nővel találkozom, akik elutasítják a hormonkezelést. A nem hormonális szerek nagy része azonban nem különösebben hatékony. A Femarelle olyan lehetőséget jelentett számomra, amely a hormonkezelés minden előnyével rendelkezik, de más módon működik. Amint azt korábban említettem, a lényeg a kockázatok minimalizálása az előnyök fenntartása mellett. Amikor elkezdtem a betegeimnek a Femarelle-t javasolni, rájöttem, hogy a hatások valóban igen jelentősek. Nagyon súlyos tüneteik vannak, legyenek azok hőhullámok, hangulatingadozások, alvászavarok vagy ízületi fájdalmak. A Femarelle használatával ezek a tünetek jelentősen javulnak és bizonyos esetekben teljesen megszűnnek. Ezzel együtt látom a nők életminőségének javulását. Összefoglalva úgy gondolom, hogy ez a termék óriási potenciállal rendelkezik, és szeretnék további, a termékkel kapcsolatos kutatásokban részt venni a jövőben.”
Legyen egyensúlyban a menopauza ideje alatt is: Találd meg a számodra legmegfelelőbb Femarelle terméket!

Egy másik videóban Dr. Lila Nachtigall a New York University Szülészeti és Nőgyógyászati Tanszékének professzora osztja meg véleményét a Femarellhez kapcsolódó klinikai kutatásokról. Megnézem

Egy hasonló videóban Dr. Andrea Genazzani MD, PhD a Nemzetközi Nőgyógyászati Endokrinológia Társaság elnöke a Femarelle fő hatóanyagának számító DT56a vegyületnek a szervezetre gyakorolt hatásairól beszél. Megnézem

I think of Femarelle as the next generation of preparations. It’s a preparation where you can have those benefits but also avoid the risks of stimulation to the uterus and to the breast, which has been a problem with traditional HRT in the past. This is a product which is selective. Selective for the organs that you want to see benefits and it avoids the risks in the organs that you want to avoid.