Egyéb

Ami a hüvelyszárazságot megkülönbözteti a menopauzás tünetek többségétől

By 2021-03-18 No Comments

Ez a négy dolog különbözteti meg a hüvelyszárazságot a menopauza többi kellemetlen tünetétől:

  1. A panaszok az idő múlásával nem javulnak, inkább rosszabbodnak. Éppen ezért kezelése hosszútávú egészségünk szempontjából kiemelten fontosnak tekinthető.
  2. Még inkább tabu. Kevés nő beszél szívesen a menopauzáról és az átélt tünetekről. De a hüvelyszárazságról a nők többsége sem a barátainak sem a orvosainak egyáltalán nem tesz említést.
  3. A nőknek erről van a legkevesebb ismerete. Márpedig a kezeléséhez elengedhetetlen, hogy a nők tisztában legyenek a probléma természetével és jelentőségével.
  4. Tönkreteheti a párkapcsolatot. A hangulatingadozások is kelthetnek feszültséget egy kapcsolatban. De hüvelyszárazság azonban az intimitás elvesztésén át egy kapcsolat minőségének súlyos megromlásához is vezethet.

Mit tehetsz a hüvelyszárazság ellen?

A hüvelyszárazság kezelése két részből áll. A hormonális folyamatoknak köszönhetően…

… bekövetkezett nedvesség csökkenésének külső pótlása

… megváltozott hüvelyfal szerkezetének regenerálása

A kezelés akkor lehet igazán eredményes, ha mindkét területen képes segíteni.

Síkosítók
A síkosítók nagyon jól működhetnek ha gyors eredmény akarunk elérni, de tisztában kell azzal lennünk, hogy a síkosítók alkalmazása csak tüneti kezelést jelent. Ez azt jelenti, hogy megkönnyítik a szexuális együttlétet, de nem orvosolják az alapproblémát, ami a hüvelyfal szerkezetének átalakulásából származik.

Hormonpótlás
A hormonpótlást jelenleg a nők többsége elutasítja. A kutatások egyetértenek abban, hogy a hormonkezelés növeli egyes daganatos betegségek kockázatát, de arról nincs egyértelmű konszenzus, hogy milyen mértékű a kockázat növekedése.

De akkor mi az a megoldás amelynek nincsenek hátrányai?

A Juvia hüvelygél

  • Nagy mennyiségű vizet köt meg és tart bent a hüvelyben. Ez folyamatos hidratáltságot jelent a nyálkahártya felszínén.
  • A fő hatóanyagnak számító cink hozzájárul a hüvelyfalban a kötőszöveti változások megállításához, illetve visszafordításához.

Tudtad?

Sok nő nem is hallott róla, hogy a hüvelyszárazságra létezik hatékony és hormonmentes kezelés és ez ráadásul megakadályozhatja a problémák súlyosbodását.

 

Hogyan működik a Juvia?

1. lépés:

A Juvia gél azonnal hatni kezd, nyugtató nedvességet biztosít a száraz hüvelyi sejtek számára

2. lépés:

A Juvia gél 3-6 napig biztosítja a nedvességet, kiegészítve a természetes folyamatokat.

3. lépés:

Ahogy mint a hüvelyfal sejtjei regenerálódnak, a száraz sejtek és a Juvia maradéka természetes úton távoznak a hüvelyből.

Tudj meg többe a Juvia hüvelygélről a termék hivatalos oldalán: www.juvia.hu