Cranelle Max Tőzegáfonya Kapszula (60 db) – kanadai ökogazdaságból származó bio alapanyagból

Hatékony segítség húgyúti fertőzés esetén


Minden Cranelle kapszula 36 mg proantocianidint (PAC) tartalmaz, amely hatásos a visszatérő húgyúti fertőzések kezelésére.
A Cranelle egy természetes tőzegáfonya készítmény, amelynek hatásosságát klinikai vizsgálatok sokasága bizonyítja.

A Cranelle Max étrend-kiegészítő kapszula
/ kizárólag 100% bio gyömölcsport tartalmaz
/ egy kapszula 18500 mg gyümölcsből készül
/ amerikai laboratóriumban ellenőrzött 36 mg proantocianidin (PAC) tartalom
/ a kapszula tápiókából kivont természetes alapanyagú Plantcaps®, melyet vegetáriánusok is fogyaszthatnak
/ DNS és polifenol ujjlenyomat technológiával minőség-ellenőrzött.
/ folyamatos szedése hozzájárul a húgyútak egészségének megőrzéséhez

Mpatika
A Cranelle Max Tőzegáfonya Kapszula (60 db) megrendelhető az Mpatika webáruházból:
Megrendelem

Kategória:

Hatékony segítség húgyúti fertőzés esetén

Természetes tőzegáfonya készítmény az egészségért

A statisztikák szerint minden évben a nők 30%-a tapasztalja legalább egy alkalommal a húgyúti fertőzés tüneteit. A Cranelle egy természetes tőzegáfonya készítmény, amelyet kifejezetten a visszatérő húgyúti fertőzések kezelésére fejlesztettek ki. Minden Cranelle kapszula 36 mg proantocianidint (PAC) tartalmaz, amelynek hatásosságát klinikai vizsgálatok sokasága bizonyítja.

Előnyök

  • Gyorsan hat: A kapszula bevétel után egy órával már enyhíti a tüneteket. Hatása hat órával a beszedés után a legerősebb.
  • Folyamatos védelem: Napi egy kapszula mellékhatások nélküli védelmet nyújt a visszatérő húgyúti fertőzések ellen.
  • Bizonyított hatékonyság: Európai és amerikai kutatóintézetekben végzett klinikai vizsgálatok bizonyították és validálták hatékonyságát.
  • A védelem első vonala: A húgyúti fertőzések kialakulásának megakadályozásában az antibiotikumok helyettesítésére szolgálhat.

Termékjellemzők

A kanadai tőzegáfonyában található proantocianidinek (PAC) hatékonyan gátolják az E. Coli baktérium megtapadását a húgycső falán. A semlegesített baktériumok a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.
A Cranelle gyártása során a tőzegáfonya minden része felhasználásra kerül: a gyümölcs húsa, leve, magja és héja. Ennek eredményeként a termék a gyümölcsben megtalálható összes fontos tápanyagot tartalmazza.
A Cranelle nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, édesítőszert, kukoricát, tejterméket, szóját, búzát, élesztőt vagy glutént.

Összetevők

Aktív összetevő: 36 mg proantocianidin (PAC). Inaktív összetevők: hidroxipropil-metil-cellulóz (növényi kapszula)

Használati utasítás

Vegyen be naponta egy kapszulát (egy kevés vízzel), lehetőleg mindig ugyanabban a napszakban. Ha a fertőzés tüneteit érzékeli, 2-3 napon át vegyen be napi két kapszulát, majd térjen vissza a szokásos napi egy kapszulához.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


Milyen összetevőket tartalmaz a Cranelle?
Aktív összetevő: 36 mg proantocianidin (PAC). Inaktív összetevők: hidroxipropil-metil-cellulóz (növényi kapszula)
Az üzletekben és a patikákban nagyon sokféle tőzegáfonya termék kapható. Miben különbözik ezektől a Cranelle?
Klinikai tesztek igazolják, hogy a Cranelle gátolja a fertőzést okozó E. coli baktérium megtapadását a húgycső falán, míg a legtöbb termékkel nem történtek klinikai vizsgálatok.
A terhesség ideje alatt is szedhető a Cranelle?
Igen. A Cranelle 100% -ban természetes tőzegáfonyából készül és nincs sem várható, sem kimutatott kockázat a tőzegáfonya terhesség alatti alkalmazásával kapcsolatban. Ennek a kockázatnak a felmérése több klinikai vizsgálat tárgyát képezte. Az egyik legismertebb – 100 ezer terhességet elemző – norvég tanulmány a Fempharma Tudástárban is bemutatásra került.
Gyerekek is bevehetik a Cranelle-t?
A tőzegáfonya tartalmú étrend-kiegészítők 100% -ban természetesek, ezért biztonságosak a gyermekek számára, de legjobb, ha ezzel kapcsolatban konzultál háziorvosával. Mivel a gyerekeknek nehézséget okozhat a kapszulák lenyelése egészben, ezért lehetőség van a kapszula kinyitására és a benne található por elkeverésére joghurtban, gyümölcslében vagy vízben.
Ha nem tudom lenyelni a kapszulát, hogyan tudom bevenni más módon?
A termék hatása akkor is érvényesül, ha csak a kapszula tartalmát nyeli le. Lehetőség van a kapszula kinyitására és a benne található por elkeverésére joghurtban, gyümölcslében vagy vízben.
A Cranelle kölcsönhatásba léphet antibiotikumokkal?
Nem, a proantocianidin és az antibiotikumok között nincs kölcsönhatás.
Hogyan és mikor kell bevenni a Cranelle-t?
Az ideális hatás elérése érdekében a Cranelle-t naponta egyszer, étkezés közben vagy után kell bevenni. A legjobb, ha reggelizés közben vagy után, minden nap nagyjából ugyanabban az időben veszi be, így érvényesül legjobban a termék 24 órás hatása.
A szexuális aktus által kiváltott húgyúti fertőzés megelőzése érdekében ajánlott két Cranelle kapszula bevétele az aktus előtt vagy után, és további két kapszula bevétele a következő napon. Az aktust követő második naptól visszatérhet a napi egy kapszulára.
A Cranelle biztonságos a cukorbetegek számára?
Igen. Mivel a Cranelle nem tartalmaz cukrot, nem jelent kockázatot a cukorbetegek számára.
Mennyi ideig kell szednem Cranelle-t?
Ha gyakran jelentkezik Önnél a húgyúti fertőzés, ajánlott a Cranelle folyamatos szedése, ezzel biztosítva a húgyútak egészségének állandó védelmét.
Bár a tünetek enyhülése szinte azonnal bekövetkezhet, ajánlott a Cranelle-t legalább 4 hétig szedni. Ennyi idő alatt érezhetővé válnak a hosszú távú védelem előnyei. Preventív kiegészítőként csak addig működik a Cranelle, amíg naponta beveszi.
Férfiak is szedhetik a Cranelle-t?
Igen, a Cranelle nők és férfiak esetében egyaránt gátolja a baktériumok megtapadását a húgyúti területeken.
Tartalmaz a Cranelle állati eredetű összetevőket?
Nem. A Cranelle kapszula tartalma és a kapszula héja is kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz.
A Cranelle gluténmentes?
Igen, a Cranelle 100%-ban gluténmentes.
Tartalmaz a Cranelle cukrot?
Nem, a Cranelle nem tartalmaz cukrot.
Kiválthat a Cranelle allergiás reakciót?
Ha korábban tapasztalt allergiás reakciót a tőzegáfonyával kapcsolatban, akkor ne szedjen Cranelle-t.
A Cranelle súlyosbítja a hólyagfájdalom szindrómát?
A tőzegáfonya savas kémhatású, ezért súlyosbíthatja hólyagfájdalom szindróma (IC) tüneteit. Javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával az IC ellenőrzéséről és annak megléte esetén a kezelési módokról.
Meggyógyítja a Cranelle a húgyúti fertőzést és meddig tart a pozitív hatása?
A Cranelle nem kezelési vagy fájdalomcsillapítási módszer. Orvosok szerint a Cranelle segíti a tünetek enyhítését és a baktériumok természetes eltávolítását a húgyvezetékből. Nagyon sok beteg jelezte felénk, hogy a Cranelle folyamatos szedése óta nem tapasztalta a húgyúti fertőzés tüneteit, de a Cranelle ennek ellenére nem gyógyszer. A húgyúti fertőzés előfordulásának csökkentése nagyon fontos az antibiotikumok szedésének visszaszorítása érdekében.
A Cranelle azonnal megszünteti a húgyúti fertőzést?
Nem határozható meg pontosan, hogy egy megelőzési céllal szedett készítmény mennyi idő elteltével nevezhető hatásosnak. Az a PAC (proantocianidin) koncentráció, amely a Cranelleben megtalálható, a klinikai tesztek és számos betegünk egybehangzó véleménye szerint szinte azonnal csökkentik a tünetek súlyosságát és néhány hét múlva hatékonyan akadályozzák a húgyúti fertőzések visszatérését. A hosszú távú előnyök közvetlen összefüggésben állnak a folyamatos szedési ajánlás betartásával.


Mpatika
A Cranelle Max Tőzegáfonya Kapszula (60 db) megrendelhető az Mpatika webáruházból:
Megrendelem