D1000 D3 vitamin spray Folsavval

D-vitamin pótlás egyszerűen


A természetes D3 vitamint tartalmazó orális spray a leggyorsabb, leghatékonyabb és legízletesebb módot kínálja a szervezet által megkívánt D vitamin szint fenntartásához.

A legfontosabb tulajdonságai:
/ 1000 Nemzetközi Egység D-vitamin fújásonként, 150 napra elegendő
/ Gyors felszívódás a szájban
/ Egyszerű használat
/ Testreszabott adagolás
/ Kellemes íz
/ Nem tartalmaz hozzáadott cukrot

A D-vitamin kulcsszerepe

A D vitaminnak számos formája létezik, de ezek közül csak a D2 vitamin (ergokalciferol) és a D3 vitamin (kolekalciferol) tölt be biológiai szerepet az emberi szervezetben. Míg a D2 vitamin megtalálható a növényekben (nagyon kis mennyiségben), a D3 vitamin természetes módon szintetizálódik az UVB sugárzásnak kitett bőrfelületen.

A D2 és D3 vitamin hatásainak összehasonlítására irányuló vizsgálatok többségének eredménye egy mondatban összefoglalható: a D3 vitamin sokkal fontosabb az emberi szervezet számára. Számos tényező gátolja a D3 vitamin termelődését még a nyári hónapokban is. Ezek a tényezők (sok mással együtt) a kolekalciferol nem megfelelő szintézisét okozhatják testünkben. Ezért a D vitamin megfelelő szintjének fenntartásához a szervezetben ajánlott a D3 vitamin pótlása.

A D3 vitamin nélkülözhetetlen

  • azok számára, akik keveset tartózkodnak a napon,
  • minden terhes és szoptató nőnek,
  • a csecsemők, és 5 év alatti gyermekek számára,
  • a 65 év felettieknek,
  • valamint azoknak, akik sötétebb bőrpigmentációval rendelkeznek.

A D1000 előnyei

Gyors felszívódás


A D vitamin permet lehetővé teszi a szájon át történő felszívódást közvetlenül a nyálkahártyán keresztül egyenesen a vérkeringésbe. A Cardiff Egyetemen végzett vizsgálatok kimutatták, hogy közvetlenül a szájba permetezve a felszívódás kétszer gyorsabb a tablettákhoz vagy kapszulákhoz képest. Ugyanezt mutatta ki egy Pharmabázis vizsgálat, amelynek eredménye szerint 228%-al hatékonyabb a szájon át történő abszorpció a tablettákhoz képest.

Hatékony


A bélrendszeren keresztül nem mindig tökéletes a vitaminok felszívódása, különösen ha nem vagyunk teljesen egészségesek. Az orális spray alkalmazásával kikerüljük az emésztőrendszert, így a felszívódási veszteséget a minimálisra szorítjuk. A szájon át történő felszívódás kiemelten fontos lisztérzékenység esetén.

D3 vitamin természetes forrásból


A spray D3 vitamin tartalma lanolinból származik, amely teljesen természetes és vegetáriánusok számára is megfelelő anyag.Gyors, ízletes vitaminforrás


Tökéletes választás azok számára, akiknek problémát okoz a tabletták lenyelése, különösen ajánljuk azoknak a terhes nőknek, akik pl. a reggeli rosszullétek miatt kerülik a tabletták bevételét. A D1000-ben található folsav segít kielégíteni a várandósság és a szoptatás során megnövekedett folsav igényét a szervezetnek. A kompakt kialakítás gondoskodik a gyors, kényelmes, hatékony adagolásról. Gyermekek által is kedvelt, kellemes alma ízesítésben.