Femarelle® Recharge – Étrend-kiegészítő a változó kor tüneteire

7.990 Ft

Étrend-kiegészítő a változó kor tüneteire


A Femarelle Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A Femarelle Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

A kapszula tartalma:
/ DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
/ Linum usitatissimum (lenmag kivonat) 108 mg
/ B6 vitamin (Pyrodoxine) 1 mg

Femarelle® Recharge az egészségedért!

A menopauza időszakában az ösztrogénszint csökkenéséből fakadó, a hormonháztartás egyensúlyának felborulása miatt kialakuló hőhullámok, ingerlékenység, feszültség, izzadás, hüvelyszárazság kedvezőtlenül befolyásolják a nők életminőségét. A szexuális érdeklődés lanyhulása (csökkent libidó), a szorongás és a depresszió még ezeknél is kellemetlenebb tünetek, melyek a menopauza idején jönnek elő.

A Femarelle® Recharge kapszula egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot és B6 vitamint tartalmaz. A B6 vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A Femarelle® termékcsaládról

A Femarelle® termékcsalád három tagját azért alkottuk meg, hogy a menopauza egyes fázisaiban lévő hölgyek problémáit enyhíteni tudjuk.

  • Femarelle® Balance: 40 év körüli hölgyeknek ajánlott, kezdődő hormonális változásokkal.
  • Femarelle® Recharge: A menopauza fázisában lévő hölgyeknek ajánlott
  • Femarelle® Unstoppable: A poszt-menopauza (menopauza utáni állapot) időszakában lévő hölgyeknek ajánlott

Használati utasítás

A Femarelle Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

Termék előnyök

A Femarelle® Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

A Femarelle® Recharge kapszula olyan egyedi gyártási technológiával készül, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. A szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. Ez az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Recharge kapszulában. A Femarelle® Recharge kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Tudástár

Mi a menopauza?

Amikor egy nő a negyvenes évei elején jár, akkor a működőképes tüszők száma folyamatosan csökken, ennek eredményeképpen a tüszőrepedés, azaz az ovuláció ritkábban fordul elő.

A tüszőérés során folyamatosan termelődnek az ösztrogének, viszont a tüszőrepedés elmaradása miatt a progeszteronszint csökken, majd az ösztrogénszint is csökken egészen addig, amíg a vérzési zavarok megszűnnek és kialakul a menopauza. A nők többsége 45 és 55 éves kora között tapasztalja meg először a menopauza tüneteit.

Azonban a menopauza előfordulhat a nőknél akár már a 30-as éveikben, vagy későn is, a 60-as éveik körül. A menopauza egy természetes esemény a nők életében, amennyiben a megfelelő korban jelentkezik, nem tekinthető betegségnek.

A hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság csak néhány tünet, amelyek kapcsolatban vannak az ösztrogénszint csökkenésével, amelyet a menopauza követ. A tünetek az egyes nők esetében különbözők lehetnek, azonban az általános érzés az, hogy romlik az életminőségük.


Hogyan hat a Femarelle?
A Femarelle fő összetevője a DT56a, amely egy speciális szójakivonat. A DT56a egy standardizált vegyület, amely a szervezetben szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) működik. Ez egy olyan vegyületcsoport, amely szelektív módon befolyásolja a szervezet ösztrogénreceptorait. A Femarelle különlegessége, hogy a DT56a szelektív tulajdonságai lehetővé teszik a menopauza különböző szakaszaiban jelentkező hormonális változások miatt bekövetkező tünetek enyhítését, anélkül, hogy befolyásolnák az érzékeny szöveteket (mell, méh) és növelnék a kockázati tényezőket.
Kinek ajánljuk a Femarelle Balance terméket?
Azoknak az negyvenes éveikben járó nőknek, akiknek már vannak a hormonális változásokkal kapcsolatos tüneteik: a bőr csökkent rugalmassága, alvászavarok, hangulati ingadozások. A Femarelle Balance javítja a bőr rugalmasságát, segít az alkalmi alvászavarok kezelésében valamint a hangulatváltozások kezelésében.
Kinek ajánljuk a Femarelle Recharge terméket?
Azoknak az ötvenes éveikben járó nőknek, akik a menopauza tüneteit tapasztalják magukon: hőhullámok, éjszakai izzadás, alkalmi alvászavarok, libidó csökkenése vagy alacsony energiaszint. A Femarelle Recharge segít csökkenteni a hőhullámokat és éjszakai izzadásokat, segít az alvászavarok kezelésében, és növeli az energiaszintet és a nemi vágyat.*
Kinek ajánljuk a Femarelle Unstoppable terméket?
A hatvan év feletti nőknek, akik aggódnak csontjaik egészségéért vagy hüvelyszárazságban szenvednek. A Femarelle Unstoppable támogatja csontok és a hüvelyi szövetek egészséget, valamint enyhíti a vizelettartási nehézségeket.
Milyen gyakran kell bevenni a Femarelle kapszulát?
Az optimális hatás elérése érdekében naponta két darab Femarelle kapszulát kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát egy kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle kapszulát étkezés előtt és után is be lehet venni.
Tartalmaz a Femarelle ösztrogént vagy egyéb hormont?
A Femarelle nem ösztrogén és nem hormon, hanem egy szójából és lenmagból származtatott természetes táplálékkiegészítő, amely bizonyos sejteknél – szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) – az ösztrogén hatását utánozza.
Mi a teendő ha egy kapszula beszedése kimaradt?
Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, azt a lehető leghamarabb pótolni kell. Amennyiben egy fél nap eltelt a kimaradás óta, úgy nem szükséges két kapszulát bevenni a kimaradt kapszula pótlására, egyszerűen tovább kell szedni a készítményt az előírt módon.
Mennyi ideig érdemes szedni a Femarelle-t?
A Femarelle egy étrend-kiegészítő a perimenopauzális és menopauzás tünetek kezelésére. Ideális esetben 40 éves kor fölött (vagy akár a harmincas évek végén) el kell kezdeni szedni, és akár évtizedekig segíthet enyhíteni vagy megszüntetni a menopauza tüneteit. A tünetek megszűnése után is ajánlott a Femarelle szedése a csontok egészségének megőrzése érdekében. *
Mennyi idő elteltével várható a tünetek enyhülése?
A tünetek általában már az első hónapban enyhülnek.
Okozhat a Femarelle nemkívánatos mellékhatásokat?
2000 óta több mint 6 millió doboz Femarelle-t adtak el világszerte. Ez idő alatt sehonnan sem kaptunk jelentést számottevő mellékhatásról. Ezzel együtt mindannyian másféleképpen reagálunk az elfogyasztott anyagokra. Ha mellékhatásokat észlel, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.
Szedhetem a Femarelle-t más szerekkel együtt?
Ha bármilyen kérdése van a gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel való esetleges kölcsönhatásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.
Bevehetek naponta kettőnél több kapszulát?
Bizonyos esetekben – főképpen súlyosabb menopauzás tüneteknél – hatásos lehet kettőnél több kapszula szedése. Ha a napközbeni tünetek erősebbek, meg lehet próbálni reggel bevenni két kapszulát, ha pedig az éjszakaiak, akkor a lefekvés előtti adagot lehet érdemes duplázni. A megnövelt dózis nem jár kockázatokkal, de egy-két hét elteltével érdemes visszaállni a napi két kapszulára, amennyiben a megnövelt adag elérte a kívánt hatást. Ne feledje, hogy a dózistól függetlenül a Femarelle-t naponta kétszer kell bevenni.
Tartalmaz a Femarell glutént?
Nem, a Femarelle gluténmentes termék.
Cukorbetegek is szedhetik a Femarell-t?
Igen, a Femarelle nem tartalmaz glükózt és nincs hatással a glükóz metabolizmusára a szervezetben.
Hatással van a Femarelle a pajzsmirigy működésére?
Nem, az elvégzett vizsgálatok szerint a Femarelle a nincs hatással a pajzsmirigy működésére.
Ha nem akarom lenyelni a kapszulahéjat, felnyithatom a Femarelle kapszulát és bevehetem csak a tartalmát egy kis vízzel?
A kapszulahéj egyik funkciója, hogy megvédi a hatóanyagot a gyomor magas savtartalmától. Ezért azt javasoljuk, hogy ne válassza szét a kapszulahéjat és a kapszula tartalmát. Ha azonban Ön nem szívesen nyel le egész kapszulát és úgy tapasztalja, hogy a kapszulában található por kapszulahéj nélkül is hatékonyan enyhíti a tüneteit, akkor végezheti a Femarelle szedését ezen a módon.