Akció!

BABÁNTÚL szülés utáni étrend-kiegészítő

12.900 Ft 9.030 Ft

Egyedi, szabadalmaztatott összetétel az anyai szervezet regenerációjának támogatására
Nagy mennyiségű esszenciális aminosav és omega-3 egyedi kombinációja
Magas cink tartalom
Amerikai kutatóintézettel közösen kifejlesztett magyar termék
Anyatejjel táplált csecsemők igényeihez igazítva

Nettó tömeg: 252g.

A csomagolás tartalma:
/ 30 napi mennyiség, a napi adagok külön tasakokban elosztva
/ 12 féle vitamint, 8 féle ásványi anyagot/nyomelemet, ezen kívül omega-3 zsírsavat és aminosavat tartalmaz.

Kategória:

BABÁNTÚL

Ha én jól vagyok, a családom is jól van!

Szülés után is épen, egészségesen

BABÁNTÚL: Egyedülálló készítmény a kismamáknak

A BABÁNTÚL étrend-kiegészítő fejlesztése során elsődleges célunk volt, hogy olyan egyedülálló alkotóelemeket tartalmazzon, melyek segíthetik a kismedence, a hüvely és a hasfal izomzatának felépülését és rugalmasságának visszaállítását. A BABÁNTÚL olyan szabadalmaztatott kombinációban tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat, telítetlen zsírsavakat és aminosavat, amely segítheti a szülés utáni kimerült szervezet visszaerősítését és egyidejűleg támogathatja a szoptatás vitamin igényét is.

Miért fontos a szülés utáni regeneráció?

A nők élete folyamán a hüvelynek, a hasfalnak és a kismedence szerveinek komoly változásokon kell átesnie. Az egyik leglátványosabb biológiai adaptáció a kismedence és a hüvely átalakulása a szülésre, illetve szülés után a normális állapot visszanyerése. A várandósság és a szülés a nők egyharmadánál okoz valamilyen problémát a medencefenék és a hasfal izmaiban. A tágulás folyamatában a teljes kismedencei izomzatot is érintő izomsérülések is kialakulhatnak, amelyeknek az esélye fennáll nem csak természetes szülés, hanem császármetszés során is. Ez a probléma jelentkezhet a medencefenék megereszkedésében, a medence izmainak gyengülésében, ami vizelet vagy széklet inkontinenciához, vagy akár a medenceszervek süllyedéséhez, prolapszushoz vezethet. A gyengült izomzat negatív hatással lehet akár a későbbi szexuális életre is. Ez a kellemetlen állapot, kihatással van az általános közérzetre. A fiatal szervezet hamar regenerálja az érintett izmokat, de vitamin- és nyomelemhiány esetén valószínűbb, hogy a felépülés nem lesz kielégítő. Nem megfelelő regenerálódás esetén később, a menopauza időszakában a kismedencei szervek süllyedése és a vizelettartási nehézség kiújulhat. Az öregedés következtében egyébként is fellép bizonyos szintű, általános kötőszöveti és izomzati gyengülés.
A fentiek miatt a medencefenék és a gátizmok megerősítése szülés után kiemelt fontosságú. Számos kellemetlen tünet megjelenése megakadályozható ilyen módon. A regenerálódást azonban már közvetlenül a szülés után el kell kezdeni.

Az anyai szervezet felépülésének legkritikusabb szakasza a szülést követő első 12 hónap. Ez az időszak egyszeri és megismételhetetlen, hiszen olyan speciális hormonális- és immunhelyzet alakul ki, mely soha máskor a nők életében.

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a BABÁNTÚL-ról látogassa meg a termék saját honlapját >>>

 

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ HASZNÁLATA NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VÁLTOZATOS ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!

Érdekelhetik még…