Slider

Üdvözlünk a Femarelle® termékcsalád oldalán!

Femarelle® Balance, Recharge és Unstoppable

Légy újra önmagad a Femarelle segítségével!

A Femarelle termékcsalád az egyik leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás a menopauza okozta tünetek enyhítésére, amelyet számos ország vezető nőgyógyászai ajánlanak. A világ 30 országában eladott több millió termék a Femarelle sikerének legfőbb bizonyítéka.

A Femarelle fő hatóanyaga a DT56a, egy szabadalmaztatott szójakivonat. A DT56a hatékonyságát a menopauza tüneteinek kezelésére klinikai vizsgálatok támasztják alá. Mivel az ösztrogén hormon szintjének csökkenéséből eredő tünetek az egyes korcsoportokban eltérőek lehetnek, a Femarelle termékcsalád elemei célzott megoldást kínálnak. Ennek érdekében a DT56a kivonaton túl az egyes termékek további összetevőket tartalmaznak az adott korcsoport szükségleteinek kielégítése érdekében.

  • Balance: A 40-es éveikben járó nőknél – az ösztrogénszint csökkenésének korai szakaszában – a Femarelle Balance hozzájárul a hangulatingadozások csökkenéséhez és a nyugodt alváshoz, valamint segít fenntartani a bőr megszokott rugalmasságát.
  • Recharge: Az 50-es éveikben járó nők számára a femarelle Recharge segít enyhíteni a menopauza leggyakoribb tüneteit, mint a hőhullámok, az éjszakai izzadás és a kialvatlanság.
  • Unstoppable: A 60-as éveikben járó nők számára a femarelle Unstoppable támogatja a csontok, az ízületek és a hüvely egészségét.

A Femarelle a menopauza tüneteinek enyhítésére szolgáló természetes megoldás, amelynek húsznál több – tekintélyes tudományos folyóiratokban publikált – tanulmány bizonyítja hatásosságát. A Femarelle nem tartalmaz szója-izoflavonokat, hormont, glutént és rendelkezik GMO-mentes tanúsítvánnyal.


Hogyan hat a Femarelle?
A Femarelle fő összetevője a DT56a, amely egy speciális szójakivonat. A DT56a egy standardizált vegyület, amely a szervezetben szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) működik. Ez egy olyan vegyületcsoport, amely szelektív módon befolyásolja a szervezet ösztrogénreceptorait. A Femarelle különlegessége, hogy a DT56a szelektív tulajdonságai lehetővé teszik a menopauza különböző szakaszaiban jelentkező hormonális változások miatt bekövetkező tünetek enyhítését, anélkül, hogy befolyásolnák az érzékeny szöveteket (mell, méh) és növelnék a kockázati tényezőket.

Kinek ajánljuk a Femarelle Balance terméket?
Azoknak az negyvenes éveikben járó nőknek, akiknek már vannak a hormonális változásokkal kapcsolatos tüneteik: a bőr csökkent rugalmassága, alvászavarok, hangulati ingadozások. A Femarelle Balance javítja a bőr rugalmasságát, segít az alkalmi alvászavarok kezelésében valamint a hangulatváltozások kezelésében.

Kinek ajánljuk a Femarelle Recharge terméket?
Azoknak az ötvenes éveikben járó nőknek, akik a menopauza tüneteit tapasztalják magukon: hőhullámok, éjszakai izzadás, alkalmi alvászavarok, libidó csökkenése vagy alacsony energiaszint. A Femarelle Recharge segít csökkenteni a hőhullámokat és éjszakai izzadásokat, segít az alvászavarok kezelésében, és növeli az energiaszintet és a nemi vágyat.*

Kinek ajánljuk a Femarelle Unstoppable terméket?
A hatvan év feletti nőknek, akik aggódnak csontjaik egészségéért vagy hüvelyszárazságban szenvednek. A Femarelle Unstoppable támogatja a csontok és a hüvelyi szövetek egészséget, valamint enyhíti a vizelettartási nehézségeket.

Milyen gyakran kell bevenni a Femarelle kapszulát?
Az optimális hatás elérése érdekében naponta két darab Femarelle kapszulát kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát egy kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle kapszulát étkezés előtt és után is be lehet venni.

Tartalmaz a Femarelle ösztrogént vagy egyéb hormont?
A Femarelle nem ösztrogén és nem hormon, hanem egy szójából és lenmagból származtatott természetes táplálékkiegészítő, amely bizonyos sejteknél – szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) – az ösztrogén hatását utánozza.

Mi a teendő ha egy kapszula beszedése kimaradt?
Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, azt a lehető leghamarabb pótolni kell. Amennyiben egy fél nap eltelt a kimaradás óta, úgy nem szükséges két kapszulát bevenni a kimaradt kapszula pótlására, egyszerűen tovább kell szedni a készítményt az előírt módon.

Mennyi ideig érdemes szedni a Femarelle-t?
A Femarelle egy étrend-kiegészítő a perimenopauzális és menopauzás tünetek kezelésére. Ideális esetben 40 éves kor fölött (vagy akár a harmincas évek végén) el kell kezdeni szedni, és akár évtizedekig segíthet enyhíteni vagy megszüntetni a menopauza tüneteit. A tünetek megszűnése után is ajánlott a Femarelle szedése a csontok egészségének megőrzése érdekében. *
Mennyi idő elteltével várható a tünetek enyhülése?
A tünetek általában már az első hónapban enyhülnek.

Okozhat a Femarelle nemkívánatos mellékhatásokat?
2000 óta több mint 6 millió doboz Femarelle-t adtak el világszerte. Ez idő alatt sehonnan sem kaptunk jelentést számottevő mellékhatásról. Ezzel együtt mindannyian másféleképpen reagálunk az elfogyasztott anyagokra. Ha mellékhatásokat észlel, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Szedhetem a Femarelle-t más szerekkel együtt?
Ha bármilyen kérdése van a gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel való esetleges kölcsönhatásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

Bevehetek naponta kettőnél több kapszulát?
Bizonyos esetekben – főképpen súlyosabb menopauzás tüneteknél – hatásos lehet kettőnél több kapszula szedése. Ha a napközbeni tünetek erősebbek, meg lehet próbálni reggel bevenni két kapszulát, ha pedig az éjszakaiak, akkor a lefekvés előtti adagot lehet érdemes duplázni. A megnövelt dózis nem jár kockázatokkal, de egy-két hét elteltével érdemes visszaállni a napi két kapszulára, amennyiben a megnövelt adag elérte a kívánt hatást. Ne feledje, hogy a dózistól függetlenül a Femarelle-t naponta kétszer kell bevenni.

Tartalmaz a Femarell glutént?
Nem, a Femarelle gluténmentes termék.

Cukorbetegek is szedhetik a Femarell-t?
Igen, a Femarelle nem tartalmaz glükózt és nincs hatással a glükóz metabolizmusára a szervezetben.

Hatással van a Femarelle a pajzsmirigy működésére?
Nem, az elvégzett vizsgálatok szerint a Femarelle a nincs hatással a pajzsmirigy működésére.

Ha nem akarom lenyelni a kapszulahéjat, felnyithatom a Femarelle kapszulát és bevehetem csak a tartalmát egy kis vízzel?
A kapszulahéj egyik funkciója, hogy megvédi a hatóanyagot a gyomor magas savtartalmától. Ezért azt javasoljuk, hogy ne válassza szét a kapszulahéjat és a kapszula tartalmát. Ha azonban Ön nem szívesen nyel le egész kapszulát és úgy tapasztalja, hogy a kapszulában található por kapszulahéj nélkül is hatékonyan enyhíti a tüneteit, akkor végezheti a Femarelle szedését ezen a módon.